Μαΐου 03, 2014

Ποιοι κρύβονται πίσω από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (Ηarvard)

    Ας κάνουμε μια πρώτη αναδρομή να δούμε τι είναι αυτό το περιβόητο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.Oι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση ότι εκεί σπουδάζουν τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου και βγαίνουν οι καλύτεροι επιστήμονες. Είναι το πιο γνωστό και το πιο ακριβό ιδιωτικό πανεπιστήμιο του κόσμου.Βρίσκεται στην Μασαχουσέτη στην Αμερική και μπορείς να να αποφοιτήσεις με ένα πτυχίο είτε γιατρού είτε νομικού μέχρι και χαρτί επιστήμονα.

   Το ζήτημα είναι πως μπαίνεις εκεί μέσα, δηλαδή πως γίνεται η επιλογή των υποψήφιων σπουδαστών αλλά και που καταλήγουν όλοι οι κάποιοι από αυτούς μετά την αποφοίτησή τους;
  Στο ψάξιμο λοιπόν των ιδιοκτήτων οι  μετόχων και άλλων πανεπιστημίων εκτός του προαναφερόμενου κρύβεται από πίσω η γνωστή άγνωστη οικογένεια των Ρότσιλντ( Rothschild)  . Το γεγονός ότι κυβερνούν τον κόσμο γιατί έχουν όλο το χρήμα που κινείτε παγκοσμίως το καταλαβαίνω.     Η όλη εξυπνάδα τους είναι ότι εκπαιδεύουν μέσα από τα δικά τους πανεπιστήμια τους αυριανούς κατακτητές μας. Επιλέγουν λοιπόν απόφοιτους και τους τοποθετούν σε θέσεις κλειδιά, δηλαδή εκπαιδεύουν τους μελλοντικούς πολιτικούς,δικαστικούς,επιστήμονες,δημοσιογράφους κλπ με σκοπό να ελέγχουν τα πάντα. Αν ψάξετε  λίγο θα βρείτε πίσω από γνωστά ονόματα που κυβερνούν ή που χειρίζονται τις δικές μας τύχες  σε διάφορες χώρες, την σχέση τους με όλο αυτό. Θα δείτε ιδιοκτήτες με τεράστιες περιουσίες να σχετίζονται με την οικογένεια Ρότσιλντ.
  Ειλικρινά τους βγάζω το καπέλο για το όλο εχγείρημα. Θα μου πεις τώρα ποιος δεν θα θελήσει να είναι με τους δυνατούς;
  Το άσχημο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι με τεράστιες ικανότητες και ταλέντο οι οποίοι χάνονται γιατί δεν ανήκουν σε καμία ομάδα ή δεν γνωρίζουν τον τρόπο για να μπουν.Ακόμα υπάρχουν αυτοί που αντιστέκονται να γίνουν υποχείρια των οποιοδήποτε Ρότσιλντ και χάνονται ή εξαφανίζονται δια μαγείας.
        Τέλος να σημειώσω ότι όλο αυτό δεν έχει να κάνει με τις σπουδές και το όραμα που έχει ο κάθε νέος για το μέλλον του  αλλά με τον τρόπο που του χειραγωγούν το όνειρο αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου