Απριλίου 22, 2014

Ψηφιακή Κατάθλιψη

  Αν αναρωτηθούμε τελικά πιο είναι το πιο ασφαλές μέρος για την αποφυγή έκθεσης του σώματος μας σε ακτινοβολίες χαμηλών συχνοτήτων μάλλον θα πρέπει να ανατρέξουμε σε άλλον πλανήτη.
  Η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια έχει επιφέρει τεράστιες επιπτώσεις σε ανθρώπινους και μη οργανισμούς .Από εκατοντάδες έρευνες επιστημόνων και από καταγγελίες απλών πολιτών έχει διαπιστωθεί ότι η χρόνια έκθεση ατόμων που κατοικούν κοντά σε πυλώνες που μεταφέρουν ρεύμα ή κεραίες κινητής τηλεφωνίας είναι άκρως επικίνδυνες.

   Κόσμος μιλά για συνεχείς πονοκεφάλους για αυξημένα ψυχολογικά προβλήματα,κρούσματα κατάθλιψης,αυπνίας,εξάντληση ακόμα και εγκυμοσύνης κλπ. Δεν λέω καλή είναι η τεχνολογία αλλά πως να την χαρώ έχοντας κατάθλιψη και νοιώθω εξαντλημένος όλη την μέρα χωρίς λόγο; Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να λυθεί είναι πως θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτές οι παρενέργειες γιατί σίγουρα χωρίς ρεύμα και επικοινωνία είναι δύσκολο να ζήσουμε σήμερα.
  Το σπίτι μας είναι γεμάτο πλέον από ασύρματες συσκευές (μόντεμ,τηλεκοντρόλ,ασύρματα τηλέφωνα.κινητά κλπ). Το αν ίσως μειώναμε την έκθεση μας σε αυτά ίσως λειτουργούσε καταλυτικά στις παρενέργειες που μας προκαλούν.Βέβαια άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σιγά μην ασχοληθούμε περαιτέρω και με αυτό θα συνεχίσουμε την ζωή μας και σε λίγο θα το έχουμε ξεχάσει. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουν αυξηθεί τα κρούσματα της κακιάς νόσου.γιατί υποφέρουμε απο ημικρανίες και σωματικούς πόνους.Ελα μωρέ όλα σε εμάς θα τύχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου