Μαρτίου 14, 2015

Η κρίση που αλλάζει τα πάντα γύρω από την ζωή μας και ποιος ευθύνεται.

Τι συμβαίνει  και πού πάμε;
   Το ερώτημα είναι αν ξέρουμε πραγματικά συμβαίνει στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω μέσα από αυτό το κείμενο ποιοι είναι οι ένοχοι και χειριστές της ζωής μας.
 
  Στην μακροοικονομία, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ), είναι μια μακροοικονομική κλίμακα που εκφράζει τη νομισματική αξία της παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών για την τελική ζήτηση για μια χώρα κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου (συνήθως ένα έτος).

   Αλλά το ερώτημα είναι ποιος ή ποιοι  επιλέγουν πόσα χρήματα θα δαπανήσει ή να εξοικονομίσει μια χώρα όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα κλπ .Το χρήματα είναι ένα χαρτί που εκτυπώνεται.
   
   Η οικογένεια Rothschild, γνωστή ως η Βουλή των Rothschild Ρότσιλντ , είναι μια δυναστεία διεθνής τραπεζιτών Εβραίων με πρώτη εγκατάσταση  στην Ευρώπη.
 

   Το πρώτο μέλος της οικογένειας Amschel Bauer  Μωυσής το 1743  επάγγελμα χρυσοχόος  στη Φρανκφούρτη της  Γερμανία άνοιξε ένα κατάστημα μέσα από το οποίο δάνειζε χρήματα με τόκο φυσικά .Δηλαδή ήταν από τους πρώτους ουσιαστικά που ασχολήθηκε με το δανεισμό .Η  επιχείρηση πήγαινε  καλά  και επεκτάθηκε με τα 5 παιδιά του στη Βιέννη, το Λονδίνο, τη Νάπολη, το Παρίσι και στην Αυστρία
 
  Η μεγαλύτερη επιχειρηματική επιτυχία  τους ήρθε το 1814, όταν ο ίδιος και οι γιοι του, καλέστηκαν από  βρετανική κυβέρνηση για να βοηθήσουν  τη Βρετανία και τους συμμάχους της για να νικήσουν τον Ναπολέοντα.

    Είναι αυτοί που βοήθησαντο Αβραάμ Λίνκολν όταν η Αμερική βρισκόταν σε εμφύλιο πόλεμο με τη ρίψη χρημάτων με υπερβολικό τόκο που υπερέβει  το 24% .Ο Λίνκολν προσπάθησε να εκτύπωσει χρήματα  από τις τράπεζες της χώρα του αλλά όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη, τον σκότωσαν. Εκατό χρόνια αργότερα προσπάθησε το ίδιο πράγμα ο Τζον Κένεντι για να σώσει την χώρα  του από τους παράλογους τόκους  αλλά δυστυχώς είχε την ίδια τύχη.

    Η οικογένεια Rothschild είναι αυτή που ελέγχει το  30% της παγκόσμιας οικονομίας. Όταν ακούμε ΔΝΤ Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι αυτοί που κυβερνούν την οικονομία της κάθε χώρας.

  Ας δούμε πώς ελέγχουν την οικονομία και όταν λέω   οικονομία συμπεριλαμβάνω το πετρέλαιο, χρυσό, και για κάθε τύπο ορυκτού. Ακόμα κρύβονται πίσω από οργανισμούς όπως  Unicef, Γιατροί Χωρίς Σύνορα κ.α.

      Πολλά χρόνια πριν, έχουμε ακούσει για τη νέα παγκόσμια τάξη. Ακούμε από πολλούς προέδρους από  διαφορετικές χώρες πρέπει να υιοθετήσουν τη νέα παγκόσμια τάξη .... Αλλά κανένας από εμάς δεν ξέρει ακριβώς τι σημαίνει αυτό  Η νέα παγκόσμια τάξη είναι μία από τις προσεχείς προσδοκίες τους .Θέλουν  να ενώσουν όλες τις ηπείρους και να  έχουν το έλεγχο των οικονομικών. Άρχισαν με την Ευρώπη και όλοι βλέπουμε ότι αυτό είναι μια μεγάλη αποτυχία.

   Παρατηρήστε ότι  πραγματικά χρήματα είναι μόνο το 10% λέγοντας πραγματικά εννοώ αυτά που αλλάζουν χέρια καθημερινά, ενώ το υπόλοιπο 90% είναι οι αριθμοί, τρεχούμενοι λογαριασμοί μετοχές, τραπεζικές κάρτες κλπ.Αυτό σημαίνει ότι οι αριθμοί αυτοί μπορούν να αλλάξουν χέρια και να ελέγχουν πάρα πολύ εύκολα.

Δεν πληρώνουν φόρους και θέλουν να χωρίζουν σε πολλές διαφορετικές ομάδες.Αριστεροί-Δεξιοί,Βόρειοι-Νότιοι,Μαύροι-Άσπροι.Καλοί-Κακοί κλπ

   Πλησιάζουν τις  πιο φτωχές χώρες που έχουν για παράδειγμα χρυσό ή πετρέλαιο ή το φυσικά κοιτάσματα . Υποτίθεται για να τους βοηθήσουν, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Θέλουν να ελέγχουν και να διεκδικήσουν τον πλούτο της χώρας.
    Δίνουν πολλά χρήματα στις κυβερνήσεις για να τους διαφθείρουν γνωρίζοντας ότι  δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν αυτά τα χρήματα και να τους αναγκάσουν να υπογράψουν διάφορες εγγυήσεις.Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα.

  Σχεδόν πριν από 5 χρόνια άρχισαν να ανοίγουν καταστήματα που αγόραζαν χρυσό α. Κατά την έναρξη μιας κρίσης γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι χωρίς χρήματα πωλούν ότι τους έχει απομείνει για  να ζήσουν. Με τον τρόπο αυτό συλλέγου όλο το χρυσάφι του κόσμου και το ίδιο συνέβη το 1927 με την κρίση στις ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι υπάρχουν 4200 διαφορετικές θρησκείες.
 
     Τι κάνουν αυτοί όλοι οι ηγέτες των θρησκειών. Ζουν σε μια πολυτέλεια, διότι  πραγματικά είναι  επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται τους θρήσκους  ζητώντας χρήματα και υποτίθεται ότι βοηθάνε   την καταπολέμηση της φτώχειας σε ολόκληρο τον κόσμο  .Και  σήμερα εν έτη 2015 άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα
    Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν  πολλά πολιτικά κόμματα .Δεν  είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι φτωχότερες χώρες του κόσμου βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο ή κάτω από τον πόλεμο των ναρκωτικών. Είναι μάταιο να είμαστε χωρισμένοι. Δεν τους νοιάζει καμία ιδεολογία και καμία θρησκεία το μόνο πράγμα για αυτούς είναι να ελέγχουν τις τύχες των ανθρώπων και να τους διχάζουν.

    Έχουν τον  έλεγχο  των 10 μεγαλυτέρων εταιρειών στον κόσμο και ουσιαστικά ελέγχουν τα πάντα που καταναλώνουμε.

     Το πως  μας χρησιμοποιούν οι οι τράπεζες είναι ήδη γνωστό σε όλους. Στην πολιτική οι περισσότεροι από τους προέδρους και τους υπουργούς της οικονομίας είναι μαριονέτες τους. Τους βοηθούν οικονομικά για να κερδίσουν τις εκλογές και, στη συνέχεια, προστατεύουν τις δυναστείες τους .Τι ίδιο με τους δικαστές .και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

     Μας θέλουν χαζούς και  λιγότερο μορφωμένους .Το εκπαιδευτικό σύστημα κάθε χρόνο είναι φτωχότερο. Δεν θέλουν να σκεπτόμαστε μας θέλουν δούλους λέγοντας μας  ψέματα .
   Είναι άνθρωποι χωρίς προσδοκίες, χωρίς ανθρώπινα όνειρα, επειδή έχουν τα πάντα. Το μόνο που απομένει είναι να κάνουν τον Θεό .Φανταστείτε να τα έχεις  όλα και να  μπορείς να κάνεις ότι θέλεις ,ταξίδια,ρούχα ακριβά κοσμήματα,σπίτια πανάκριβα.Μετά τίποτα από λίγο καιρό τίποτα δεν θα σε ευχαριστεί .

   Η φούσκα των ακινήτων, ήταν ένα εργαλείο τους για να καταρρεύσει το σύστημα.

   Δεν μπορούμε να μιλάμε για  πολιτική χωρίς να αναφέρουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν αυτή, με ποια κριτήρια  παίρνουν τις αποφάσεις που όλοι γνωρίζουμε και είναι καταδικαστικές για εμάς.

 Είναι  πολύ καλοί στο να σε κάνουν να πιστεύεις, πιθανόν να οφείλεται σε έλλειψη πολιτισμού και παιδείας στην  πλειοψηφία των πολιτών του κόσμου. Όλα αυτά δεν είναι κάτι νέο, είναι ένα σχέδιο που το οργανώνουν αιώνες τώρα.
  Το θέμα είναι  μέγιστης σοβαρότητα, είμαστε βυθισμένοι σε μια κατάσταση περίεργη με μια αίσθηση χάους.
Και ξαφνικά θα βγούνε ως η άρχουσα τάξη η οποία ετοιμάζει τις λύσεις με ένα "μεγάλο σχέδιο", που θα οδηγήσει σε μια παγκόσμια κυβέρνηση.

   Οι «μυστικές ομάδες» δεν είναι σήμερα και  τόσο μυστικές και  χωρίζονται ως αποκλειστικό σκοπό τη σύγχυση και την δημιουργία του  χάους,  προσφέροντας  αργότερα το «ψήφισμα» μιας παγκόσμιας κυβέρνησης στο πλαίσιο της "Παγκόσμιας Τράπεζας" με ένα "παγκόσμιο νόμισμα" και την "Παγκόσμια αστυνόμευση ", όπως πρότεινε   το Βατικανό το 2011

Διονύσιος Χαραλαμπάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου